IGOR BIŠĆAN JE NOVI TRENER RIJEKE: / Vijest je službeno potvrđena, ekspresno pronađena zamjena za Keka

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski nogometni stručnjak Igor Bišćan novi je trener Rijeke

9.10.2018.
9:36
PIXSELL
VOYO logo

Informaciju donosi Novi list dodajući da im je ona službeno potvrđena iz kluba te da će bivši hrvatski nogometni reprezentativac sutra biti predstavljen kao nasljednik Matjaža Keka.

Uspješan na svakoj klupi

Slovenski strateg napustio je Rijeku nakon pet i pol godina vođenja momčadi s kojom je vrhunac ostvario u sezoni 2016./17. kada je osvojena dvostruka kruna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, nekadašnji nogometaš zagrebačkog Dinama, Liverpoola i Panathinaikosa se po završetku uspješne karijere među profesionalnim nogometašima okrenuo trenerskim vodama. U sezoni u kojoj je Rijeka ispisivala svoje najljepše stranice pod Kekom on je uveo Rudeš u Prvu ligu, a potom prihvatio ponudu ljubljanske Olimpije. Osvojio je s njom slovensko prvenstvo i Kup nakon čega mu je - otkazana suradnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anorthosis

Zanimljivo, u ponedjeljak je ciparski Anorthosis Famagusta na svojim web-stranicama predstavio Bišćana kao stručnjaka s kojim je dogovorena suradnja do kraja sezone. Sa trinaesterostrukim osvajačima ciparskog prvenstva, ali i klubom koji trofej čeka od sezone 2007./08., Bišćan je očito bio pred dogovorom, no poziv iz Rijeke bio mu je primamljiviji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo