IDENTIČNE NASLOVNICE KATALONSKIH MEDIJA: / U Barceloni se otvoreno uzdaju u pomoć Realovog suparnika

Image

Večeras se igra odgođena utakmica Primere između Celte i Reala, a Madriđani su nadomak naslova.

17.5.2017.
14:19
VOYO logo

Da je Galicija posljednja šansa Barcelone, vrlo dobro znaju katalonski sportski listovi koji otvoreno, bez imalo susprezanja ili lažne korektnosti, navijaju za Realovog suparnika.

"Força Celta!", blješti s naslovniica Mundo Deportiva i Sporta, dva najveća sportska lista sa sjedištem u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malaga na Realovoj strani

Uistinu je tanka nada da će Barcelona, koja s utakmicom više ima isti broj bodova kao i Real, obraniti naslov. Ne znamo jesu li iz kluba ponudili kakve premije igračima iz Viga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celta je u sredini ljestvice, prilično nezainteresirana u završnici prvenstva. U posljednjih osam utakmica ima šest poraza i dva remija. Ali, Celta ove sezone zna kako s Realom, u to se uzdaju u Barceloni. Momčad iz Viga izbacila je Real iz Kupa, pobijedila ga u Madridu i kod kuće odigrala neodlučeno.

U posljednjem kolu Real ne bi trebao imati problema u Malagi čiji je trener Michel, igračka legenda Reala poručio kako je veći realovac od Jorega Valdana koji je, kao trener Tenerifea, u posljednjem kolu pomogao Barceloni pa je Real ostao bez naslova. K tome je i predsjednik Malage otvoreno poručio kako "neće dozvoliti da katalonska smeća osvoje naslov".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo