IDENTIFICIRANA SKUPINA KOJA JE PRETUKLA DINAMOVE NAVIJAČE U BELGIJI: / 'Nisu navijali niti ih je zanimala utakmica'

Image
Foto: Screenshot

Tučnjava navijača je obilježila veliku Dinamovu pobjedu protiv Anderlechta

6.10.2018.
17:46
Screenshot
VOYO logo

Velika pobjeda Dinama na gostovanju kod Anderlechta u drugom kolu Europske lige pružila je povijesnu priliku Modrima da prvi put nakon 1970. dočekaju proljeće u Europi.

Međutim, poslije utakmice došlo do velikog obračuna ispred stadiona između navijača Dinama i jedne skupine snažnih muškaraca. Na Facebook stranici Tifo tribina osvanula je snimka tučnjave i kako se može vidjeti nije bila nimalo bezazlena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tučnjava se dogodila nakon utakmice

Tučnjava se dogodila nakon utakmice, a svjedoci, prema SN, kažu da ju je izazvala skupina od sedam-osam ljudi koji nisu Dinamovi navijači nego huligani – istetovirani i građeni kao boksači. Oni navodno nisu imali Dinamova obilježja, niti su navijali te ih nije niti zanimala utakmica. Jedan od navijača Modrih koji je nastradao u tučnjavi prevezen je na Hitnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Navijači Dinama međusobno su se potukli nakon utakmice. Policija je sve samo gledala. Bilo je razbijenih glava i barem jedan nokaut”, rekao je jedan od svjedoka incidenta za Net.hr.

'Policajci su se razbježali kao golubovi'

“Belgijski policajci razbježali su se kao golubovi. Bježali su od 30 navijača. Užas. U životu to nisam vidio. Odjeveni kao robocopovi, štitovi, kacige… i bježe. Njih 100, a 30-ak navijača. Nije mi jasno zašto nisu spriječili nasilje. Desetorica njih cipelari dvojicu i ovi to gledaju”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je pravi kaos. Tučnjava je išla prema policiji, a belgijski specijalci samo su pobjegli u kut i nas ostale stisnuli. Ne možeš vjerovati. Ovi izgube i cugaju na cesti kao da je festival, a ovi pobijede i potuku se međusobno”, završio je svjedok incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo