IBANEZ PROGOVORIO O VRUĆOJ TEMI I OTVORIO PANDORINU KUTIJU: / 'Sudar Dinama i Zvezde?! Dinamovci ne bi mogli izaći na Marakanu'

Image
Foto: Twitter: Crvena zvezda

'Dinamo ne bi mogao izaći na teren, iza tunela su navijači, morale bi stotine specijalaca to čuvati.

8.7.2016.
17:31
Twitter: Crvena zvezda
VOYO logo

Nogometaši srpskog prvaka Crvene zvezde nalaze se u Sloveniji na pripremama uoči početka sezone. Bivši dinamovac i zagrebački zet Luis Ibanez također je sa svojim klubom na pripremama. Blizu doma! Blizu svog Zagreba. Sportske pišu kako su pred njim vjerojatno zadnje utakmice u crveno-bijelom dresu. Prošla je godina dana. Trabzonspor je realna opcija.

Standardan u Zvezdi

"Jesam li veća zvijezda nego u Dinamu? Drugačije je to, u Dinamu sam bio šest godina, mijenjalo se sve, bio sam prvo standardan pa onda nisam igrao, pa onda opet jesam. U Zvezdi sam standardan, igram konstantno, osjećam se bitnim, vole me kao da sam domaći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Ono kad 40 tisuća ljudi skandira tvoje ime, to mi je malo nedostajalo u Zagrebu", kazao je Ibanez i naglasio kako se u Crvenoj zvezdi više priča o Zdravku Mamiću nego o Dinamu. Iako bi 'crveno - bijeli' u kvalifikacijama za Ligu prvaka ovoga ljeta mogli igrati upravo protiv Dinama.

'Zdravko je u Srbiji velika faca'

"On je tamo velika faca i puno puta su mi rekli da je nama barem on. A što se utakmice tiče, teško da će UEFA dopustiti da se igra takva utakmica. Ja bih volio da igramo, ali prijateljsku utakmicu, bez ovih stvari sa strane, samo teren. Da vidimo gdje smo, a mislim da smo sad - tu negdje. Mi smo se pojačali, još nam dolaze igrači. Ali, utakmica u europskom natjecanju sa svim tim pritiskom, ne znam bih li volio. Maksimir bi bio pun, sigurno. A u Beogradu, Dinamo ne bi mogao izaći na teren, iza tunela su navijači, morale bi stotine specijalaca to čuvati. Da je samo nogomet u pitanju, nema problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo