I VELIKANI SU JEDNOM PLAKALI: / Iznenadit će vas koje su sve zvijezde iskusile ispadanje iz prve lige!

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Postoje nogometaši koji su toliko veliki i uspješni da nikad ne biste pomislili da su u jednom trenutku svojih karijera bili dio neke neuspješne priče.

8.1.2017.
8:00
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

No, i neki od najvećih, čak i osvajači Zlatne lopte, u jednom su trenutku bili na dnu, plakali su zbog pada u drugoligaško društvo. Neka od imena koja su iskusila ispadanje doista će vas iznenaditi.

Michael Carrick

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Michael Carrick u danima kad je igrao za West Ham

Jedan od najpodcjenjenijih nogometaša današnjice bio je dio West Hamove momčadi koja je 2003. izletjela iz Premier lige. Carrick je od 2006. član Manchester Uniteda s kojim je osvojio sve što je bilo moguće. I s 35 godina na leđima ovaj veznjak je briljantan, shvatio je to nedavno i Jose Mourinho, vratio ga u prvu momčad i zaredao s pobjedama. No, u mlađim danima Carrick nije uspio spasiti West Ham od pada u niži rang, a s njim u momčadi su tada bilii Jermain Defoe, Les Ferdinand, Paolo di Canio, Joe Cole...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan Ibrahimović

Da, ne biste vjerovali, ali i neuništivi Zlatan Ibrahimović, samoprozvani bog Manchestera, bio je u jednom trenutku na dnu ljetvice. Bilo je to na početku njegove karijere u Malmöu koji je 1999. pao u drugu švedsku ligu, ali se sa Zlatanom jednako tako brzo vratio u elitni razred.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

George Best

Još jedna legenda Manchester Uniteda, možda i najveća. S Crvenim vragovima je bio engleski i europski prvak, osvojio je i Zlatnu loptu, ali na kraju karijere na Old Traffordu je osjetio i kako izgleda 'putovanje' u drugu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Franco Baresi

Image
Foto: AFP, PATRICK HERTZOG

Franco Baresi

Ikona Milana, u tom je klubu proveo cijelu karijeru, prošao s njime dobro i zlo, pa tako i dva ispadanja iz prve lige početkom osamdesetih. Prvi su put Baresi i Rossoneri izbačeni zbog namještanja rezultzata,a drugi su put 'regularno' ispali. No, nakon crnog je uslijedilo zlatno razdoblje, pa je Baresi do kraja karijere triput podizao pehar Lige prvaka.

Gabriel Batistuta

Jedan od najvećih argentinskih napadača svih vremena i danas je idol navijačima Fiorentine. Igrao je u tom klubu od 1991. do 2000. godine, a ostao je i kad je klub ispao u drugu ligu 1993.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo