'I u Hrvatskoj sam proglašen monstrumom!'

'Nikakvog silovanja nije bilo, a u tri države - Engleskoj, Njemačkoj i Hrvatskoj, proglašen sam monstrumom.

25.3.2011.
22:02
VOYO logo

Nevjerojatna kalvarija nogometaša, kojem je 2007. čak bila upitna i karijera zbog komplikacija nastalih na bubrezima, počela je krajem listopada prošle godine. U europskim nogometnim krugovima snažno je odjeknula vijest da je 17-godišnja djevojka optužila Ivana Klasnića za silovanje.

Killer je odmah završio na ispitivanju u policijskoj postaji u Manchesteru, a sporni slučaj se otegnuo na čak tri i pol mjeseca. I konačno, sredinom veljače skinuta je svaka sumnja s Ivana Klasnića, no hrvatski je napadač u cijelom tom razdoblju proživljavao pravu osobnu dramu zbog optužbe za navodno silovanje maloljetnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj najbliži i ja proživljavali smo pakao. Nikakvog silovanja nije bilo, nikad nisam bio s tom djevojkom, a u tri države - Engleskoj, Njemačkoj i Hrvatskoj proglašen sam monstrumom. Zašto me optužila? Znam samo da ta djevojka nije bila pri sebi i da mi je život pretvorila u noćnu moru", otkrio je napadač Boltona ovih dana i dodao:

http://www.dailymotion.com/swf/video/xheek3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog operacije bubrega morao sam se boriti za život, a sad sam se morao boriti za čast svog imena. Pa čak je i moje najbliže nakon lavine optužbi mučio crv sumnje što im to skrivam. A zbog navijača i skandiranja 'silovatelj' s tribina htio sam u zemlju propasti...", priznao je hrvatski reprezentativac.

Vezani članci:

arti-201103050225006 arti-201102180702006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo