I JUVENTUSOV TRENER JE ZASLUŽAN ZA SREBRO VATRENIH: / Mandžukićev agent otkriva kako je Allegri utjecao na hrvatsku reprezentaciju

Image
Foto: AFP PHOTO / Marco BERTORELLO

Mario je zaljubljen u Juve, a navijači u njega

14.9.2018.
15:01
AFP PHOTO / Marco BERTORELLO
VOYO logo

Tri sezone svakodnevnog dokazivanja u dresu najjače talijanske nogometne momčadi već su iza Juventusovim navijačima omiljenog 'Ratnika' Marija Mandžukića. Njihovu ljubav hrvatski je nogometaš odavno 'kupio' zalaganjem i dobrim igrama, a ona je, otkriva to njegov agent Ivan Cvjetković, obostrana.

"Kada je stigao u Torino Mario je bio ponosan što će obući dres Juventusa, ali je klub vjerojatno smatrao tek korakom u njegovoj karijeri. U protekle tri godine doslovce se zaljubio u Juventus, klub i njegove navijače. Možda je još samo u Bayernu bio toliko voljen", govori njegov agent i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motiviran

"Jako je povezan sa trenerom Massimilianom Allegrijem, a reći ću i da Juventusov trener ima zasluge u tome da je hrvatska reprezentacija stigla do finala Svjetskog prvenstva. Ustvari, prije no što je Mario krenuo Allegri ga je nazvao i rekao mu: 'Ne slušaj nikakve glasine. Razgovarao sam s Upravom i rekao im da si za mene ti nezamjenjiv'. Ukazano povjerenje ga je galvaniziralo i nesumnjivo motiviralo za nastup u Rusiji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo