HULIGANI SPREMNI ZA SP: / 'Bit će to treći, četvrti, peti, šesti i sedmi svjetski rat. Oni su kao kokoši koji idu na klanje'

Image
Foto: AFP

'Nemaju pojma što im se sprema'

22.5.2018.
19:27
AFP
VOYO logo

Engleski huligani spremni su na izazov koji ih očekuje kad nogama stupe na rusko tlo odakle stižu krvave prijetnje domaćina spremnih na šakačke obračune sa, više-manje, svima.

Ekstremni navijači ruske nogometne reprezentacije bili su negativna priča Europskog prvenstva kojem je domaćin bila Francuska prije dvije godine, a najave da će se kravali događati u Rusiji stižu već dugo. Poseban je izazov ruskim huliganima tijekom Eura predstavljao ogled protiv engleskih navijača u Francuskoj. Sve upućuje na to da bi iste ružne scene mogli gledati i iz Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to pakao

Međusobne prijetnje već su počele pa tako ruski huligani poručuju da će popiti piće nakon tučnjave sa engleskima, prenosi Daily Star. Engleski huligani na to se smiju i domaćinima obećaju pakao riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će to kao treći, četvrti, peti, šesti i sedmi Svjetski rat. Smiješno je to što nas pokušavaju zastrašiti svojim isječcima iz šuma. Nemaju pojma što im se sprema. Svi oni koriste oružje, željezne šipke, noževe, palice, nama su potrebne samo šake."

Briga za obitelji

Anonimni huligan izvoru je potvrdio da su neki Englezi već u Rusiji, a osvetu više navijačkih skupina spremaju pod zajedničkom zastavom. Očekuju da pomoć od policije u Rusiji neće nitko imati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brinut ćemo za naše obitelji ondje, ruska policija to neće raditi. Tamo ne postoji zaštita. Putuje 24,000 navijača i bez nas će biti kao kokoši koje idu na klanje", zaključio je neimenovani engleski navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo