HULIGANI NAPALI HAJDUKOVCA FRANCKA OHANDZU: / 'Došli su mu do stana i prijetili mu, odmah je zvao policiju'

Image

Veliku neugodnost doživjela je nekolicina igrača Hajduka nekoliko dana nakon poraza od Rudeša.

9.11.2017.
12:55
VOYO logo

Splitski velikan u četvrtak gostuje u Tučepima gdje će uveličati proslavu 50 godina postojanja HNK Jadran, a na utakmicu su otputovali uz policijsku pratnju.

Razlog je, navode 24 sata, fizički napad na više igrača Hajduka. Slučaj je policiji navodno prijavio Franck Ohandza, ispred čijeg se stana dogodio incident.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U utorak, 7.studenog oko 21.15 sati, ispred ulaznih vrata stana stambene zgrade u Splitu, kojeg koristi 26-godišnji državljanin Kameruna, nekoliko osoba narušavalo je javni red i mir. Nakon toga su na spuštene balkonske roletne istog stana bacali predmete, uslijed čega nisu nastala oštećenja", stoji u policijskom priopćenju, koje se nastavlja.

Image
Foto: PIXSELL

11.08.2017., stadion Poljud, Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 05. kolo, HNK Hajduk - NK Slaven Belupo. Franck Ohandza Zoa. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

"Policijski službenici su odmah po zaprimljenoj dojavi o događaju izašli na mjesto događaja. Jučer tijekom dana u službene prostorije policije doveden je 23-godišnjak, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđena je sumnja da je počinio prekršaj iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te je uz optužni prijedlog doveden Prekršajnom sudu u Splitu. U odnosu na predmetni događaj nastavlja se daljnje kriminalističko istraživanje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija traga za još nekoliko mladića koji su u utorak navečer vrijeđali Ohandzu na splitskom Žnjanu.

Kako pišu 24 sata osim njega slično su prošli i Šehić, Savvas i Kožulj, ali oni nisu otišli na policiju jer žele da se situacija što prije smiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upoznati smo s izgredom koji se dogodio ispred stana u Splitu kojeg koristi naš nogometaš Franck Ohandza. Nije nam prijavio nikakvu fizičku ozljedu, a Hajduk će poduzeti sve mjere kako bi se zaštitili svi naši igrači. Vjerujemo kako će se brzo utvrditi okolnosti nastalog događaja te ćemo i u ovoj prigodi još jednom ponoviti da se nikakav oblik nasilja ne smije tolerirati", kazao je glasnogovornik Hajduka Ante Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo