Mučki napad s leđa: 'Trebamo ih zvati kriminalcima'

Zamaskirani Napolijevi navijači, bolje rečeno huligani, izboli su dvojicu navijača švedskog AIK-a nakon ogleda 1. kola Europa lige u Napulju u kojem je Napoli pobijedio 4:0.

21.9.2012.
17:47
VOYO logo

Švedski navijači krenuli su nakon utakmice u jednu pizzeriju. Prišla im je skupina ljudi čija su lica bila pokrivena. Dvojica navijača izbodena su u stražnjicu i nogu. U bolnicu je primljena i treća žrtva, ali se ne zna je li i ona izbodena, no, vjeruje se da toj trećoj osobi život nije ugrožen. Izvješća sugeriraju kako je nesretnim švedskim navijačima pokušao pomoći vlasnik pizzerije u napadu ''skupine naoružane bejzbol palicama i noževima''. I njega su huligani ozlijedili.

http://www.youtube.com/embed/WPnmSkfH0vM U četvrtak je policija pokrenula potragu za ''pseudo-navijačima'' Napolija, kako ih je nazvala. Luigi de Magistritis, gradonačelnik Napulja, u petak je poručio kako takve ''navijače'' nikako ne bi trebalo na taj način oslovljavati. "Trebamo ih zvati kriminalcima. Oni su upravo to, a ne navijači! Napoli može daleko u Europa ligi i u prvenstvu, ali pred nama, kao navijačima i kao gradom, još je dugačak put koji moramo prijeći. Pozivam sve prave navijače, bilo u organiziranim skupinama ili ne, da se drže podalje od tih zločinaca", rekao je gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo