HTIO GA REAL MADRID, BIO MEĐU VATRENIMA, A SADA SPAŠAVA KARIJERU: / Bivša zvijezda Hajduka igrat će za mali talijanski klub

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Spas bi mu trebao donijeti transfer u mali talijanski klub sredine ljestvice

18.8.2019.
17:35
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Prije malo više od godinu dana Hajduk je u Belgiju prodao za tri milijuna eura jednog od najvećih talenata, vratara Karla Leticu. Te se sezone o perspektivnom vrataru pisalo u cijeloj Europi, a najglasnije je odjeknula priča o mogućem transferu u Real Madrid. Interes Madriđana navodno je postojao, ali na kraju je mladi, danas 22-godišnji, Letica otišao u Brugge.

Letica, koji je svojevremeno dogurao i do mjesta među Vatrenima, kao treći vratar, nažalost se nije baš snašao u Belgiji. Ove je sezone u Bruggeu degradiran u trećeg vratara i sada s 22 godine mora hitno spašavati karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ide u Italiju

Spas bi mu trebao donijeti transfer u mali talijanski klub sredine ljestvice SPAL. Oni su navodno, prema navodima Sky Sport Italije postigli dogovor s Bruggeom i dovest će Leticu kao zamjenu za prvog vratara Alfreda Gomisa koji pakira kofere i ide u Dijon.

U Bruggeu za njega zaista neće biti mjesta jer su nedavno uz prvog vratara Ethana Horvatha, doveli i Simona Mignoleta iz Liverpoola pa je Letica postao višak. U SPAL-u bi Letica trebao igrati jer su izgubili prvog vratara i treba im hitno kvalitetan vratar...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo