Hrvatskoj protiv Čeha treba bod za prvo mjesto

Na Europskom prvenstvu u futsalu u Hrvatskoj, u četvrtak su odigrane nove dvije utakmice. U onoj nama zanimljivijoj u A skupini, Rumunjska je u Splitu pobijedila Češku s 3:1

2.2.2012.
20:41
VOYO logo

Pobjeda Češke ili neodlučeni ishod gurnuli bi hrvatsku reprezentaciju u četvrtfinale i prije posljednjeg ogleda u skupini protiv Češke jer je, podsjećamo, Hrvatska u uvodnoj utakmici svladala Rumunje s 2:1.

Iako je Češka protiv Rumunjske povela u 8. minuti pogotkom Beleja, Rumunji su napravili preokret. Golovima koje su postigli Dobre u 17., Ignat u 34. i Matei u 37. minuti, Rumunjska je osigurala pobjedu 3:1 koja joj je osigurala plasman u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će u subotu protiv Češke tražiti svoju vizu za četvrtfinale, do kojeg može čak i s porazom od jednog gola razlike.

U skupini B u Zagrebu, Ukrajina je uvjerljivom pobjedom protiv Slovenije 6:3 osigurala prolaz u četvrtfinale, dok su Slovenci, koji su prethodno izgubili od Španjolske sa 4:2, završili svoj nastup, te se s trećeg prvenstva vraćaju kući bez ijednog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajina je protiv Slovenije već u 17. minuti vodila s 4:0, kasnije i sa 6:1, te je mirno privela utakmicu kraju. Protiv Španjolske će u subotu igrati za prvo mjesto u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo