'KLUB IMA PROBLEM' / Slavni hrvatski trener preuzeo vruću klupu BiH velikana, no imat će jako težak posao

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Ivković bi se klubu s Grbavice trebao priključiti sljedećeg tjedna

18.6.2021.
13:21
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni stručnjak Tomislav Ivković novi je trener bosanskohercegovačkog premijerligaša Željezničara, objavio je klub s Grbavice.

Upravni odbor Željezničara donio je odluku o novom šefu stručnog štaba, a riječ je o hrvatskom treneru Tomislavu Ivkoviću koji je na tome mjestu naslijedio Blaža Sliškovića. U pisanoj izjavi on se zahvalio na povjerenju novoj upravi nogometnog kluba iz Sarajeva koji se suočava s financijskim problemima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub ima problem, a to su financije koje se moraju brzo riješiti. Moramo što prije stabilizirati ekipu, napraviti dobru selekciju igrača da vidimo tko od domaćih igrača i juniora ima kvalitetu da se priključi“, rekao je Ivković.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Ne trčim za titulama'

Izrazio je očekivanje da će se ojačati rad s podmlatkom u klubu. Prema njegovim riječima, nogometni uzor mu je upravo bio Ivica Osim, nekadašnji proslavljeni igrač i trener Željezničara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljam kao on, nisam čovjek koji trči za titulama, trener sam koji voli stvarati igru i igrače, toga sam puno napravio u Hrvatskoj. Popis igrača koji su radili sa mnom i koji su dobili prigodu debitirati je dugačak", dodao je novih trener Željezničara.

Ivković bi se klubu s Grbavice trebao priključiti sljedećeg tjedna, a zajedno s njim će stručni tim činiti hrvatski nogometaš i Armando Marenzi, koji je po nastavku karijere radio kao trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo