HRVATSKI SUPARNIK IZ KVALIFIKACIJA U ŠOKU: / Legendarni izbornik podnio ostavku, navijači ga zovu na povratak u omiljeni klub

Image
Foto: AFP, BULENT KILIC

Turski izbornik Fatih Terim podnio je ostavku na tu funkciju! Turski savez potvrdio je rastanak s legendarnim izbornikom koji je u svom trećem mandatu vodio momčad od 2013. godine.

26.7.2017.
16:30
AFP, BULENT KILIC
VOYO logo

Turska je hrvatski suparnik u kvalifikacijama, a 5. rujna u Istanbulu dočekuje Vatrene u dvoboju za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018.

Poznato je kako Terim u posljednjih godinu dana nije bio u dobrim odnosima s igračima, još od Eura 2016. u Francuskoj. Sukobio se s najvećih zvijezdama, poput Arde Turana, koje je izbacio iz momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turci su u kvalifikacije krenuli s izmijenjenim sastavom, a na početku su u Zagrebu odigrali 1:1 protiv Čačićeve momčadi. Trenutačno momčad ima 11 bodova, dva manje od vodećih Hrvatske i Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaos u momčadi

Ozračje je narušeno nakon remija kod kuće s Ukrajinom i poraza u gostima na Islandu. Nije bilo mira u reprezentaciji, zvijezde su vraćene u momčad, ali se nakon toga Arda Turan definitivno oprostio od nacionalnog dresa nakon što se u zrakoplovu fizički sukobio s novinarom koji ga je propitivao o njegovom zahtjevu za većim premijama.

Terimu je ovo bio treći mandat na klupi nacionalne momčadi koju je vodio od 1993. do 1996., od 2005. do 2009. te u posljednje četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tudor dodatno ugrožen

Navijači Galatasaraya, koje je Terim vodio već prizivaju povratak u njegov najdraži klub, što znači da se Tudoru dodatno trese stolac. Nakon ispadanja iz kvalifikacija za Europsku ligu, Terimov odlazak iz reprezentacije definitivno nije dobra vijest za hrvatskog trenera.

Terim je u tri navrata bio trener Galate, ukupno je osam sezona vodio ovu istanbulsku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo