BT SERVIS U LIGI PRVAKA / Hrvatski prvak u pohodu na vrh Europe: 'Ako osvojimo naslov neka nas dočekaju vodenim topovima!'

Image
Foto: BT Servis

Velikogoričani će u srijedu otvoriti turnir Lige prvaka protiv domaćina, rumunjskog Ajaxa Dulcisima iz Galatija.

5.9.2023.
17:39
BT Servis
VOYO logo

Hrvatski prvak u mininogometu, BT Servis iz Velike Gorice, u srijedu će imati čast otvoriti turnir Lige prvaka koji će se održati u Rumunjskoj Oradei. Njegov ogled s domaćim Ajaxom Dulcisimo iz Galatija počet će u 16 sati.

Nastavak je to uspješne priče spomenute momčadi koja se početkom srpnja na završnici u Svetoj Nedjelju okitila naslovom prvaka Hrvatske, a sada će pokušati ostvariti novu senzaciju u pohodu na vrh Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stižu prvaci nogometnih velesila

"Konkurencija je uistinu velika jer nastupit će čak 26 momčadi iz petnaestak zemalja, prvaci nogometnih sila poput Španjolske, Italije i Engleske, a u skupini smo i sa Rumunjima koji su domaćini. Pred punim tribinama i njihovim navijačima vjerujem da će utakmica biti uistinu zahtjevna. A koliko su Rumunji snažni, pokazuje i činjenica da su prošlogodišnji osvajači Lige prvaka", naglasio je Josip Tomić, trener, a ujedno i direktor tvrtke BT Servis.

Image
Foto: Facebook

Uz Rumunje, u skupini E hrvatski prvak sučelit će se mađarskom PFF Szantu (u četvrtak u 11 sati) i prvaku BiH, SV Medicusu iz Tuzle (u četvrtak u 21 sat).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako je riječ o amaterskim momčadima, o Mađarima nemamo mnogo informacija, a vjerujemo kako će predstavnik BiH biti snažan suparnik. Iako smo čuli kako je riječ o momčadi koja možda i nije najkvalitetnija u BiH", dodao je Tomić.

Image
Foto: BT Servis

Loša spoznaja za BT Servis je činjenica kako u Oradei neće moći računati na dva važna igrača - pouzdanog braniča Ivana Marovića i najboljeg strijelca Hrvatskog mininogometnog prvenstva Ivana Cerjaka. No, u momčad se vratio Matija Ivančić, njihov standardni član koji nije mogao nastupiti na završnici u Svetoj Nedjelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomić je ujedno pozvao sve koje zanima mininogomet da nastupe BT Servisa prate putem prijenosa uživo na službenoj Facebook stranici EMF-a, Europske mininogometne organizacije.

Image
Foto: BT Servis

"Vjerujem u svoju momčad jer rijetki su doživjeli tu energiju koju dečki posjeduju. Kazao sam im na posljednjem sastanku uoči odlaska da odigraju turnir sa srcem i opravdaju naslov prvaka Hrvatske. Iskreno, oni su za mene već sada pobjednici, a vjerujem i kako mogu podići pehar pobjednika. U tom slučaju očekujemo da nas na povratku u Veliku Goricu dočekaju vodenim topovima", našalio se Tomić i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ovo je rezultat velikog zajedništva i dugogodišnjeg uspješnog rada o čemu svjedoči i poziv nekim našim igračima u hrvatsku reprezentaciju."

Image
Foto: BT Servis

Za BT servis nastupaju:
Josip Božić (G) (C)
Mario Stuparić
Josip Raković
Matko Sekulić
Filip Dejanović
Filip Brzović
Ivan Kaurin
Bruno Jusić
Matija Ivančić
Treneri:
Josip Tomić
Saša Tomić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo