HRVATSKI PRVAK SE POJAČAO: / Kranjčar mu je dao prve profesionalne minute, a sad će zajedno surađivati u Dinamu

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Hrvatski nogometni prvak Dinamo potvrdio je pojačanje za nadolazeću sezonu. U klub iz Maksimira stiže Ali Karimi, 22-godišnji veznjak koji je dosad igrao za sastav Sepahana.

1.7.2016.
16:29
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Zagrebački klub drugi je u karijeri igrača koji dijeli ime i prezime sa zasad slavnijim bivšim iranskim reprezentativcem koji je u dresu minhenskog Bayerna stigao do dvostruke krunu. Takvu će, ali i okvirima hrvatskog nogometa, ciljati i 186 centimetara visoki srednji vezni s kojim je Dinamo potpisao petogodišnji ugovor.

"Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. Znam puno o Dinamu, Zagrebu i hrvatskom nogometu općenito i znam u kakav sam klub došao. Dinamo je već godinama prvak Hrvatske, stalno igra skupine Europske lige ili Lige prvaka i naravno da sam počašćen što sam ovdje. Logično da je u tako velikom klubu jaka konkurencija, ali vjerujem u svoje kvalitete i siguran sam da ću pomoći momčadi u postizanju novih uspjeha", izjavio je Karimi koji se priključio klubu na pripremama u Sloveniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, prve seniorske korake Karimi je napravio pod trenerskim vodstvom novog Dinamovog trenera Zlatka Kranjčara koji je i sam sretan što će ponovno surađivati s njime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo ga je pratio i prije nego što sam ja došao ovdje, a kada su me pitali što mislim naravno da sam bio za dolazak igrača kojeg dobro poznajem i cijenim. Vjerujem da je Karimi igrač koji će nam donijeti dodatnu kvalitetu u veznom redu. Kvalitetan je u igri u oba pravca, čvrst u duelu i dosta je visok što će nam puno značiti u skoku. Naravno, u veznom redu je velika konkurencija, kao i svugdje drugdje, ali ovo je Dinamo, imamo visoke ciljeve i tako to treba biti", kazao je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo