HRVATSKI NOGOMETNI PREPOROD: / Ovo nismo nikad vidjeli, više od 50.000 navijača pratit će uživo naše klubove

Image
Foto: PIXSELL

Europski nastupi donijeli su renesansu hrvatskih klubova, igra se 3. pretkolo, a još su svi "u igri".

2.8.2017.
13:26
PIXSELL
VOYO logo

Jednostavna računica kaže da bi se na tim utakmicama trebalo na tribinama Poljuda, Rujevice i Gradskog vrta skupini 50.000 gledatelja. Ulaznica više nema "ni za lijek', lijepa zarada smiješi se hrvatskim klubovima u europskim natjecannjima.

Prodali 26.850 ulaznica

Dakako, najviše će gledatelja biti na Poljudu. Hajduk je u 26 sati prodano je 26.850 ulaznica. Splitski stadion u četvrtak (20:30) neće biti pun, jer je Hajduk, koji je ne zaboravimo, ovu utakmicu trebao igrati pred praznim tribinama zbog Uefine kazne, morao zatvoriti jedan ulaz i tu je "otišlo" 1500 mjesta, kao i u "tampon zoni" prema navijačima danskog Brondbyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DANCE ČEKA PAKAO: /

Poljud rasprodan u rekordnom roku, Bijeli objavili koliko su točno prodali ulaznica

Image
DANCE ČEKA PAKAO: /

Poljud rasprodan u rekordnom roku, Bijeli objavili koliko su točno prodali ulaznica

Tu ne računamo Dinamo koji je svoje već odigrao u Maksimiru, pred sedam tisuća gledatelja i sad je na gostovanju u Norveškoj, kod Oddsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rujevica rasprodana

Riječani su na Rujevici izgradili dodatnu, sjevernu tribinu koja je bila uvjet da se utakmice u Ligi prvaka mogu tamo igrati. Sad je kapacitet stadiona 8.500 i ubrzo nakon što su puštene u prodaju, sve ulaznice su prodane za uzvratnu utakmicu s RB Salzburgom u koju Kekova momčad ulazi s 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječani u euforiji dočekuju PSV

Prava nogomenta euforija vlada u gradu na Dravi nakon što su Osječani senzacionalno pobijedili nizozemskog velikana PSV sa 1:0 u Eindhovenu.

Osijek će otvoriti i gornju zapadnu tribinu pa bi se na povijesnoj utakmici protiv PSV-a trebalo skupiti najmanje 15.000 gledatelja. Nade u moguće potpuno iznenađenje raspirio je i remi Zekićeve momčadi protiv Dinama u nedjelju. Osječani su tu utakmicu odigrali s rezervnim sastavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo