MILAN OBJAVIO ŠOKANTNU VIJEST O SREBRNOM VATRENOM: / Striniću otkriveni problemi sa srcem, oglasio se o svojem stanju

Image
Foto: PIXSELL

Talijanski div danas je objavio da hrvatski nogometaš ima problema sa srcem i zbog toga neće nastupati dok se ne završe sve pretrage

18.8.2018.
18:51
PIXSELL
VOYO logo

"AC Milan ovim putem objavljuje da je tijekom rutinskog šestomjesečnog pregleda kojeg prolaze svi sportaši u Italiji otkriveno da Ivan Strinić pati od hipertrofije srčanog mišića zbog koje će sada biti poslan na odmor i daljnje pretrage, ali bit će mu i zabranjeno bavljenje sportom dok se ne završe pregledi.", stoji u priopćenju Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije imao problema

Strinić je ovog ljeta u Milan stigao kao besplatan igrač, a poznato je da je i ranije imao zdravstvenih problema zbog koji je dobar dio prošle sezone proveo na klupi u Napoliju usprkos tome što je doveden kao nominalna zamjena za ozljeđenog Ghoulama.

“S obzirom na to da mi je ugovor istjecao na kraju sezone, mogao sam potpisati za novi klub, samo je za to morao znati moj klub, nisam smio pregovarati u tajnosti”, rekao je Strinić tada objašnjavajući da je dogovor s Milanom postignut u zimskom prijelaznom roku, ali je bakterija koja mu je narušila zdravlje, bio uzrok njegova seljenja na klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio se i smirio situaciju

"Nema razloga za brigu, ništa se posebno ne događa. Odmarat ću desetak dana, ponoviti pretrage, ali liječnici vjeruju da bih, najkasnije kroz mjesec dana, trebao biti spreman igrati", rekao je Strinić za 24 sata i dodao:

"Zbog svega što se događa u svijetu nogometa, liječnici su jednostavno jako oprezni i zato su možda preporučili veće mjere opreza od onoga što je stvarno potrebno. Na svu sreću, odmor će mi dobro doći i da zaliječim ozljedu tetive."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo