KRVNIK HRVATSKE O IGRANJU U MADRIDU: / 'Pritisak u Realu? Trebate vidjeti što sam doživio u Mallorci..."

Image
Foto: AFP

Marco Asensio je sinoć najavio svoj pohod na vrh europskog nogometa

12.9.2018.
19:35
AFP
VOYO logo

Nema sumnje da je Marco Asensio sinoć u Elcheu bio najbolji igrač na terenu u teškom porazu Hrvatske protiv domaćina, Španjolske. Krilo Real Madrida postiglo je pogodak, stvorilo još jedan (auto-gol Lovre Kalinića), triput asistirao i odigrao vjerojatno najbolju utakmicu u dresu Španjolske.

Španjolski as je, prije utakmice, dao isrcpan intervju za nogometni magazin Panenku, gdje je pričao o svojoj dosadašnjoj karijeri, igranju u Madridu i novoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pritisak u Real Madridu nije ni približan onome koji sam doživio u Mallorci – tamo vam nekada ljudi sa tribina govore: 'Trči, plačen si s novcem moje djece!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neovisno o tome igra li Cristiano [Ronaldo] s nama ili ne, pripremao sam se za sezonu pun nade, s nadom da ću osvojiti mjesto u prvoj postavi i igrati bitnu ulogu u momčadi. Izgleda da se to i dogodilo – počeo sam sezonu odlično i radim jako dobro", rekao je Asensio o svojoj ulozi u Madridu.

"Noći Lige prvaka na Bernabeu su apsolutno vrhunac moje karijere za sada, ništa drugo ne može se usporediti sa tim – četvrtfinala, polufinala, kada smo morali preokrenuti rezultat, kada smo ganjali gol...", rekao je Asensio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo