HRVATSKI HULIGAN NAPUSTIO SRPSKI ZATVOR: / Imao je nagnječenje mozga i prijelom vilice, pušten je ranije zbog dobrog vladanja

Image
Foto: Pixell/AFP

Izrečena mu je mjera zabrane dolaska u Srbiju od tri godine

10.5.2018.
18:49
Pixell/AFP
VOYO logo

Damir Tovarović, sudionik tučnjave na 156. po redu derbiju između Partizana i Crvene zvezde, pušten je iz zatvora. Javlja to Kurir dodajući da hrvatski državljanin zatvor napušta prije isteka kazne u trajanju od pet mjeseci, a kao razlog za to navodi njegovo dobro ponašanje.

Kaznu je odslužio u KPZ Sremska Mitrovica nakon što je, javlja isti izvor, priznao sudjelovanje u neredima na Partizanovom stadionu do kojih je došlo u prosincu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznao nasilničko ponašanje

"Pošto je odslužio kaznu, u sljedeće tri godine neće smjeti dolaziti u Srbiju, budući da mu je sporazumom u kojem je priznao nasilničko ponašanje, osim kazne zatvora izrečena i mjera zabrane ulaska u Srbiju u trajanju od tri godine", citira Kurir neimenovanog sugovornika.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

VELIKI SUKOB DELIJA I GROBARA: Večiti derbi obilježio je krvavi sukob dvaju navijačkih skupina

Image

VELIKI SUKOB DELIJA I GROBARA: Večiti derbi obilježio je krvavi sukob dvaju navijačkih skupina

Zbog nereda na utakmici Partizan-Crvena zvezda 13. prosinca i tučnjave u kojoj je ozlijeđeno najmanje 20 osoba, uhićeno je 26 izgrednika, među kojima i šestorica državljana Hrvatske, a osumnjičeni su i pritvoreni zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi.

Teške ozljede

Puno se u prosincu pisalo o tučnjavi tijekom najvećeg srpskog derbija, pritom i izražavalo čuđenje otkud hrvatski navijači na njemu. Tvrdili su tamošnji tabloidi da su hrvatski državljani, koji su sudjelovali u sukobu u borbi za prevlast na Partizanovom jugu, za davanje svojih 'usluga', navodno plaćeni 10.000 eura po glavi. Navodilo se i da su stigli u Beograd na poziv svojih kolega iz beogradskog podzemlja, s kojima odrađuju svakakve kriminalne poslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tovarović je iz tučnjave izašao sa nagnječenjem mozga i prijelomom vilice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo