HRVATSKI HEROJ ČIJI GOL ENGLEZI I POKISLI MCLAREN NIKADA NEĆE ZABORAVITI: / Ova poruka zapalit će srca hrvatskih navijača

Image
Foto: AFP

Hrvatska je nakon pobjede nad Rusijom izborila polufinale Svjetskog prvenstva

8.7.2018.
22:48
AFP
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Mladen Petrić bio je junak velikog susreta na Wembleyju, prije 11 godina. Hrvatska je tada, u kvalifikacijskoj utakmici, srušila veliku Englesku usred Londona sa 3-2, a pobjednički pogodak upravo je postigao Petrić. Taj poraz je značio kraj engleskim nadanjima da nastupi na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj, 2008.

Susret u polufinalu SP-a

Sada, 11 godina kasnije, Hrvatska i Engleska se ponovo susreću – ovoga puta u polufinalu Svjetskog prvenstva, za najveću nagradu – nastup u moskvi, u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam sto posto uvjeren da ih možemo srušiti opet jer sigurno imaju dobru ekipu, imaju jako dobar napad, u obrani malo slabiji. Jedino što igra njima u karte da mi smo sad odigrali dvije utakmice zaredom, možda će biti malo svježiji. Imamo jače pojedince", kazao je Mladen Petrić za RTL-ov dnevnik.

'Godinama smo među favoritima"

"Već godinama smo bili među favoritima i mislim da je vrijeme došlo jer igrači su dosta iskustva skupili u zadnjim natjecanjima. Vjerujem u tu snagu našu i mislim da čak možemo otić do finala", zaključio je Petrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadajmo se da je u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo