HRVATSKI GOLMAN ŠOKIRAN PODMETANJEM: / 'Nikad to nisam izjavio! Razočaran sam i ljut'

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Vratar Granade Ivan Kelava bio je prisiljen održati konferenciju za novinare i demantirati svoju navodnu izjavu koju je prenio španjolski dnevnik AS.

11.5.2016.
18:22
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Uoči posljednjeg kola španjolskog prvenstva Barcelona ima bod više od Reala, a u subotu je čeka gostovanje kod Granade. Pobijedi li u Andaluziji, obranit će naslov, dok Real do trofeja može samo ako svlada Deportivo u La Coruñi te dočeka kiks Katalonaca u Granadi.

Zabrinuti predsjednik kluba

AS je u srijedu prenio navodnu Kelavinu izjavu kako bi Real mogao stimulirati igrače Granade za pobjedu protiv Barcelone, te kako su mu suigrači rekli da je to u Španjolskoj uobičajeno. AS je, međutim, poručio hrvatskom golmanu da je takav postupak ilegalan, pa je cijela priča pretvorena u malu aferu. A do nje nije ni trebalo doći jer Kelava tvrdi da nikad nije dao spornu izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam došao na trening, nazvao me predsjednik Quique Pina zabrinut zbog vijesti. Nisam imao pojma o čemu govori. Kad sam vidio što je izašlo u AS-u bio sam razočaran i ljut jer to nema nikakve veze s onim što sam izjavio", rekao je Kelava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Osjećam se loše'

Objasnio je kako je dao intervju za hrvatski dnevni list 24 sata koji je prenio i talijanski Goal.com, te da mu nije jasno kako u AS-u izašla izvrnuta verzija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam razočaran time što su napravili. Osjećam se loše jer to što je objavljeno nije izašlo iz mojih usta. Tu se ne radi o pogrešnom prijevodu, već o izmišljanju mojih riječi", zaključio je ogorčeni vratar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo