Hrvatski biser u inat svima pokazao nabrekle mišiće!

'To pokazivanje je govor tijela. Htio sam svima pokazati da sam se vratio i da još uvijek imam staru snagu.

10.4.2011.
19:34
VOYO logo

Srđan Lakić ponovno pogađa - sušno razdoblje je iza njega, pišu njemački mediji o hrvatskom napadaču koji je čekao punih 747 minuta da bi postigao zgoditak. Iako ga navijači njegova Kaiserslauterna nisu štedjeli zbog golgeterskog posta te za njih preranog slikanja u dresu Wolfsburga, njegov trener mu je vjerovao i stalno je bio uz njega.

Lakić mu se na najbolji mogući način zahvalio sa dva zgoditka potignuta u gostujućoj 2:4 pobjedi protiv izravnog suparnika za ispadanje VfB Stuttgarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/5fb0b3678f60e2ac59e8e036836cec82

"Ja sam uvijek govorio da je pitanje vremena kad će proraditi i početi zabijati zgoditke. On ima kvalitetu i naporno je radio. Kritike nisu bile opravdane", rekao je trener Marco Kurz, kojemu je nakon pogodaka Lakić potrčao u susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je postigao prvi zgoditak u 17. minuti, 27-godišnji hrvatski napadač demonstrativno je pokazao mišiće na rukama.

"To pokazivanje je govor tijela. Htio sam svima pokazati da sam se vratio i da još uvijek imam staru snagu. Uvijek sam vjerovao da ću ponovno pogađati", objasnio je Lakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa svojih 13 zgoditaka u ovoj sezoni, Lakić je četvrti strijelac lige. Hrvatski napadač na ljeto iz Kaiserslauterna prelazi u redove još uvijek aktualnog prvaka Wolfsburga, kojemu trenutačno ne cvjetaju ruže. Mandžukićev klub nalazi se na 16. mjestu i prijeti mu ispadanje. Unatoč realnoj opasnosti da dogodine zaigra za Vukove u drugoj ligi, Lakić je uvjeren da se to neće dogoditi i da će Wolfsburg do kraja skupiti dovoljno bodova za ostanak u elitnom društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo