UŽIVO: / Rat na terenu! Vatreni teško ozlijeđen, Niko Kovač poludio!

Hrvatska protiv Australije igra posljednju pripremnu utakmicu uoči početka Svjetskog prvenstva. U tijeku je drugo poluvrijeme a rezultat je 0:0.

6.6.2014.
22:58
VOYO logo

HRVATSKA: Pletikosa - Srna, Vida, Lovren, Pranjić - Modrić, Brozović - Eduardo, Kovačić, Perišić - Jelavić

AUSTRALIJA: Ryan - Franjić, Wilkinson, Špiranović, Davidson - Jedinak, Milligan - Leckie, Oar, Vidošić - Cahill Sve oči Hrvatske, barem onih koji mogu ostati budni, bit će uperene prema gradu Salvadoru i Roberto Santos stadionu u kojem će Vatreni se ogledati protiv Australije, reprezentacije koja će biti dobar test.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon treninga, Hrvati su odradili šetnju svojim trening kampom, a najhrabriji među Vatrenima bili su Ivan Perišić i Ante Rebić koji su bez problema se okupali u Atlantskom oceanu.

Niko Kovač je na teren poslao zanimljivu postavu. Obrana bi mogla biti ona koja će zaigrati protiv Brazila - Srna, Vida, Lovren, Pranjić, ali ostatak momčadi je šaren. Uz Modrića, zadnjeg veznog će igrati Brozović, dok je ispred trojca Eduardo, Kovačić, Perišić u špici napada usamljen Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=78ec639a-9511-4e36-c606-c81492cadc53&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo