'Hrvati, to što ste najbolji ne znači ništa!'

Dejan Savičević, nekoć sjajan vezni nogometaš, protagonist znamenite zagrebačke utakmice 1999.

1.8.2011.
13:16
VOYO logo

"Srbija je po meni favorit, ima najbolju momčad. Hrvati zakažu kada je bitno. To što su među 10 najboljih na FIFA-inoj ljestvici ništa ne znači, na terenu je to ipak nešto drugo", zaključio je Savičević, koji se proslavio videom 'Dođi purgeru, u usta te j... škrbava', snimljenom pred zagrebačkim Sheratonom.

Posebno je zanimljivo čuti što o svemu misli čovjek koji živi na relaciji Zagreb - Beograd Robert Prosinečki. Žutog neki već guraju na klupu Vatrenih nakon odlaska Slavena Bilića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener sam Crvene Zvezde, imam jako puno posla i samo o tome razmišljam, a hipotetski je teško razgovarati", govori Robert Prosinečki o mogućnosti da naslijedi Bilića.

"Mogu probati odvagnuti obje momčadi. Po meni je Srbija bolja u obrani, Vidić i Ivanović igraju stalno u najvećim klubovima, a naši obrambeni igrači manje igraju. U vezi i napadu mi smo u prednosti. Treba vidjeti hoće li Dejan Stanković nastaviti igrati, jer, ako se oprosti, Srbi će izgubiti jedan vrlo važan autoritet u igri. Nogometno je Hrvatska za mene broj jedan, ali to često puta nije dovoljno", kaže Žuti i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To će biti psihički teške utakmice, prepune emocija. Ne znam kako će se riješiti pitanje navijača, ali opet će biti visoke tenzije. A u tim stvarima imamo kompleks, čini mi se da Srbi imaju prednost", smatra Prosinečki zaključuje:

"Ovo je najteža skupina kvalifikacija za SPTeško je reći da ćeš u Bruxellesu ili Glasgowu osvojiti bodove. I zbog toga ne smijemo misliti samo na Srbe, svaka će utakmica biti iznimno nezgodna i trebat će puno mudrosti i vještine da bi se slavilo na kraju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107310040006 arti-201107290921006 arti-201107300307006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo