DALIĆU NEĆE BITI DRAGO / Hrvati priredili rijetko viđeni debakl u Ligi prvaka. Pogledajte što su potencijalni Vatreni 'izveli' protiv Perišićeva Tottenhama

Image

Reprezentativac Kristijan Jakić je u 28. minuti pri rezultatu 1:1 u svom kaznenom prostoru oborio Harryja Kanea

13.10.2022.
10:48
VOYO logo

Nogometaši Eintrachta doživjeli su poraz u četvrtom kolu Lige prvaka protiv Tottenhama. Londonska ekipa slavila je s 3:2 na svom terenu, a to je ponajprije bilo tako zbog kardinalnih pogrešaka hrvatskih igrača u dresu Frankfurta.

Reprezentativac Kristijan Jakić je u 28. minuti pri rezultatu 1:1 u svom kaznenom prostoru oborio Harryja Kanea, a isti je igrač povisio na 2:1 s bijele točke. Nakon toga je Son zabio za 3:1 i Eintracht je ostao s igračem manje. Nakon toga je trener njemačke momčadi odlučio pojačati obranu Hrvojem Smolčićem i izvadio je veznjaka Sebastiana Rodea, kako bi izbjegao katastrofu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Smolčić dobio šansu pa onda i crveni

Nekim čudom Eintracht je smanjio na 3:2, ali je onda u sudačkoj nadoknadi Smolčić pred svojim vratima srušio Bryana Gila i dobio crveni karton. Srećom po Nijemce, Kane je ovaj put bio neprecizan.

Smolčiću je ovo bila prva utakmica u kojoj je dobio veću minutažu, odnosno 20 minuta i to mu je najdulji boravak na terenu za novi klub. Eintracht je sada pao na zadnje mjesto skupine i ima četiri boda, ali skupina je vrlo izjednačena i stignu se izboriti za proljeće u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacije pogledajte u videu Arene Sport ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo