HRVATI ĆE ZAUVIJEK PAMTITI NJEGOVE RIJEČI: / Gerrard svima objasnio kakvi su Katić i Barišić zapravo igrači

Image
Foto: Profimedia

Bila je to prva pobjeda Rangersa u domu najvećeg suparnika nakon listopada 2010. godine

29.12.2019.
18:07
Profimedia
VOYO logo

U najvećem derbiju škotskog nogometa Rangers je na krilima hrvatskog dvojca Borne Barišića i Nikole Katića kao gost pobijedio Celtic sa 2-1 ostvarivši prvu pobjedu na Celtic Parku u posljednjih 9 godina. Jedan od najbolji igrača utakmice bio je Barišić, koji je asistirao za oba gola gostujućeg sastava, dok je Katić zabio pobjednički pogodak za 2-1 iskupivši se za pogrešku iz prvog dijela kada je skrivio kazneni udarac.

Bila je to prva pobjeda Rangersa u domu najvećeg suparnika nakon listopada 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Rangers' English manager Steven Gerrard shouts instructions to his players from the sideline during the UEFA Europa League group G football match between FC Spartak Moscow and Rangers FC in Moscow on November 8, 2018. (Photo by Alexander NEMENOV / AFP)

Nahvalio Hrvate

Nakon utakmice pomalo ekstatični menadžer Rangersa, Steven Gerrard održao je medijsku konferenciju na kojoj je posebno nahvalio baš Hrvate. "Ovo je velika pobjeda, došli smo ovamo i dominirali protiv jake ekipe, uspješne ekipe. Moramo uživati u ovoj pobjedi, zbog ovoga se bavimo nogometom", rekao je Gerrard za Sky Sports.

Zatim je komentirao Hrvate. "Barišić je opet pokazao kvalitetu, a Katić je tip osobe koja kad i pogriješi, ne posustaje. Ne padne i ne preda se. Skrivio je penal, ali nije pao, pokazao je karakter i muda, ustao i vratio se bolji. Potpuno je zaslužio gol i pobjedu, to će pamtiti do kraja života", veli Gerrard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo