HRVAT U NEVJERICI NAKON SENZACIJE U MADRIDU: / 'Ostali smo šokirani, to se nikad nikome nije dogodilo'

Image
Foto: AFP

Rusko slavlje pokvarila je vijest iz Plzena gdje je Viktorija pobijedila Romu sa 2-1 i izborila nastavak natjecanja u Europskoj ligi, dok je europska priča za CSKA završila.

13.12.2018.
17:18
AFP
VOYO logo

Nogometaši moskovskog CSKA razbili su Real Madrid na Santiago Bernabeu s 3-0, ali na kraju ne samo da nisu prošli grupnu gazu Lige prvaka, nego nisu osigurali niti nastavak natjecanja u Europskoj ligi. To je bolnije kad se zna da su slavili protiv europskog prvaka drugi put ove sezone. Junaci pobjede Moskovljana bila su i dvojica Hrvata, Nikola Vlašić i Kristijan Bistrović.

Zadnji u skupini

"Nismo znali za rezultat iz Plzena sve do ulaska u svlačionicu, a onda šok, nitko od nas nije mogao vjerovati. Dvaput smo dobili Real Madrid, a na kraju smo zadnji u skupini. Ne znam je li se to ikada ikome dogodilo u povijesti", rekao je Bistrović za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudesan osjećaj

Dodao je i kako je bio čudesan osjećaj slaviti u Madridu te da će se zauvijek sjećati tog dana. Veznjak je otkrio da je mijenjao dres s Tonijem Kroosom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakav je to igrač, čim je završila utakmica, otišao sam do njega i nije bilo nikakvih problema. Modrić? Nažalost, nisam ga vidio ni prije, ni poslije utakmice", rekao je.

Image

Real Madrid's Spanish defender Dani Carvajal (L) vies with CSKA Moscow's Croatian midfielder Kristijan Bistrovic during the UEFA Champions League group G football match between Real Madrid CF and CSKA Moscow at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on December 12, 2018. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)

CSKA je poveo u 37. minuti iz prve ozbiljne akcije, a zabio je Fedora Čalova (37). Šest minuta kasnije već je bilo 2-0, a strijelac je bio Georgij Šenikova. Katastrofa Reala nastavila se i drugom poluvremenu, u 73. minuti je Arnor Sigurdsson na asistenciju Nikole Vlašića zabio za 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo