HRVAT OSTAO BEZ SKUPOCJENOG POKLONA: / Pogledajte kakvim je 'igračkama' vlasnik Leicestera iznenadio igrače

Image

Vlasnik engleskog nogometnog prvaka Leicester Cityja Vichai Srivaddhanaprabha nagradio je svoje igrače skupocjenim 'igračkama'.

5.8.2016.
22:00
VOYO logo

Devetnaestorica igrača koji su prošle sezone kreirali jednu od najvećih senzacija u povijesti sporta, osvojivši naslov engleskog prvaka u dresu 'malog' Leicestera, dobili su svoj primjerak BMW-a i8. Svaki automobil košta 120.000 eura, ali za tajlandskog tajkuna to nije trošak koji će osjetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Kante ostao bez nagrade

Srivaddhanaprabha je na taj način želio malo ispraviti nepravdu s obzirom da je trener Claudio Ranieri imao u ugovoru ugrađen milijunski bonus za naslov prvaka, za razliku od igrača. No, vlasnik kluba je ipak napravio nepravdu prema sjajnom francuskom veznjaku Ngolou Kanteu koji je ljetos prešao u Chelsea. Iako je bio jedan od ključnih ljudi na putu do naslova, ostao je bez poklona jer je napustio klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez nagrade je ostao i hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić koji je u prvom dijelu prošle sezone bio član Leicestera, ali je na zimu otišao na posudbu u Hoffenheim. Naknadno je i trajno postao član njemačkog kluba, ali i ostao bez BMW-a. Jednako su prošla još dvojica igrača - Joe Dodoo i Yohan Benalouane.

Nogometaše Leicestera, inače, u nedjelju na Wembleyju očekuje dvoboj engleskog Superkupa protiv Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo