HRVAT NA NESLAVNOM POPISU: / Englezi izabrali 20 najgorih transfera prošlog ljeta

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
30.12.2015.
6:45
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Među tih neslavnih 20 se nalazi i jedan hrvatski nogometaš i to baš na 20. mjestu. Nikica Jelavić (30) je u samoj završnici prošlog prijelaznog roka prešao iz Hull Cityja u West Ham na čijoj je klupi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić. Bivši hrvatski reprezentativac ne dobiva previše prilika, a ono što je dobio, nije osobito kvalitetno iskoristio, tako da na kontu nema još nijedan gol.

"Forma u Evertonu je bila varka"

"Dokaz da nisu svi transferi West Hama u ljeto bili uspješni. Jelavićeva je rana forma u dresu Evertona bila varka: ni u jednom se trenutku nije činio sposobnim to ponoviti", piše Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvo je mjesto ugledni dnevnik stavio posrnulog Radamela Falcaa (29). Kolumbijski se napadač prošle sezone nije proslavio u Manchester Unitedu, ali to nije zaustavilo Chelsea da ga ljetos posudi od Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Transfer koji tada nije imao nikakvog smisla, a nema ni danas. Svi sa zdravim vidom su mogli reći da Falcao više nije isti igrač nakon nesretne ozljede koljena u Monacu, ali u Chelseaju su očito vidjeli nešto u njegovim igrama za Manchester United što ih je uvjerilo da plate pet milijuna funti za posudbu i 130.000 tjedno za njegovu plaću", navodi Telegraph.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo