'HRVAT JE GLAVNA META NAPOLIJA': / Odlučili na koga će potrošiti novac od Higuaina

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Talijanski doprvak Napoli ovog je tjedna prodajom najboljeg im igrača, Gonzala Higuaina, uprihodio ogromnih 90 milijuna eura.

28.7.2016.
12:18
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

S obzirom da je Argentinac otišao u redove Juventusa, kojeg godinama neuspješno žele skinuti s trona, zarađeni novac planiraju dobro iskoristiti kako bi u tome napokon uspjeli. Bit će im međutim skoro nemoguće jer je Juve ovog ljeta doveo brojna pojačanja poput Miralema Pjanića, već navedenog Higuaina, Danija Alvesa i Marka Pjace.

Među najboljima u Italiji

No, pronašao je Napoli igrača koji je do prije godinu dana bio među najboljim igračima Serie A. Riječ je o Mateu Kovačiću. Otkako je prošlog ljeta iz Intera prešao u Real Madrid veznjak je počeo stagnirati pogotovo dolaskom Zinedinea Zidanea na klupu. Francuz mu nije iskazao povjerenje pa će Kovačić u želji za redovitim nastupima morati mijenjati klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominjali su se tu i Juventus, Milan i Inter, ali prema pisanju Calciomercata postao je glavna meta Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat je spreman vratiti u Italiju, a Napoli bi ga želio dovesti na posudbu s mogućnošću otkupa njegova ugovora u slučaju da se dokaže", pišu Talijani.

Također navode kako je Napoliju potreban igrač koji je po kvaliteti na razini Mareka Hamšeka kako bi udovoljili navijačima, a Kovačić bi mogao biti jedan od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski veznjak je prošle sezone za Real Madrid nastupio u 35 utakmica s učinkom od jednog gola i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo