NELOGIČAN POTEZ / Hrvat igra za Bayern u prvoj postavi, a Dalić ga nije zvao u reprezentaciju

Image
Foto: Profimedia

Sučić je dobio pretpoziv, dok će se Stanišić i Pašalić morati zadovoljiti pozivima za U-21 reprezentaciju

17.8.2021.
20:12
Profimedia
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je novi popis za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Popis je zanimljiv, ima dosta iznenađenja, no postavlja se pitanje i budućnosti hrvatske reprezentacije.

Naime, postoje tri vrhunska mlada igrača koji imaju dvojno državljanstvo. Riječ je o Luki SučićuJosipu Stanišiću Marcu Pašaliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sučić je dobio pretpoziv, dok će se Stanišić i Pašalić morati zadovoljiti pozivima za U-21 reprezentaciju. Zanimljivo je da će oba igrača biti uključena u večerašnji veliki derbi njemačkog nogometa. U Superkupu Stanišić nastupa od prve minute, dok je Pašalić na klupi Dortmunda. Stanišić je igrač koji se nameće kao ozbiljno rješenje u momčadi Bayerna i vjerojatno standardni desni bek za budućnost.

Image
BOMBA IZ ITALIJE /

Inter konačno odlučio što će napraviti s Ivanom Perišićem

Image
BOMBA IZ ITALIJE /

Inter konačno odlučio što će napraviti s Ivanom Perišićem

'Riješit ćemo to ovaj tjedan'

"Pojavilo se nekoliko mladih igrača koji su u dijaspori i imaju dvojno državljanstvo. Mi moramo sve napraviti da oni igraju za nas. Tu mislim na Stanišića, Sučića i Pašalića u Dortmundu. Poduzeli smo korake oko toga, vjerujem i koliko znam izabrali su Hrvatsku", rekao je izbornik za Dnevnik Nove TV pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stanišić je počeo u Bayernu, odigrao je tek jednu utakmicu, ali ako nastavi u takvom ritmu, sigurno je zanimljiv A reprezentaciji, Sučić je dobio pretpoziv i oba će biti na popisu mlade reprezentacije. Treba samo skupiti hrabrosti i dati im šansu, vjerujem da će izabrati Hrvatsku, to ćemo već ovaj tjedan riješiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo