HRVAT BRILJIRA U DRESU MALAGE: / 'Već mi je dosadno i pričati o tome trebam li biti pozvan u reprezentaciju ili ne'

Image
Foto: AFP, JORGE GUERRERO

Hrvatski napadač Duje Čop oduševio je u utakmici 36. kola Primere između njegove Malage i Levantea.

3.5.2016.
18:33
AFP, JORGE GUERRERO
VOYO logo

"Stvarno uživam ovdje, sretan sam i zadovoljan u glavi. Malaga je top destinacija za život, a ja imam sreće što me uvijek prate klubovi u takvim sredinama. Svi su jako zadovoljni i sretni, Levante je igrao stvarno dobro, oni se bore za goli život. Niti u jednom trenutku nisam osjetio da je to momčad za drugu ligu, u svojim redovima imaju nekoliko vrhunskih igrača. No, to je samo pokazatelj koliko je snažna španjolska Primera, za mene daleko najbolja liga na svijetu.", kazao je Duje Čop za portal Goal.com.

https://vid.me/8cqe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim da ću u Francuskoj imati svoju minutažu'

Izbornik Hrvatske Ante Čačić prati Duju Čopa i napadač bi se, ako nastavi sa svojim dobrim partijama u preostala dva kola i zabije još koji pogodak, itekako mogao naći na izbornikovom popisu putnika za Euro.

"Bliži se Europsko prvenstvo, a već mi je dosadno i pričati o tome trebam li biti pozvan u reprezentaciju ili ne. Iskreno, mislim da ću u Francuskoj imati svoju minutažu. I da ću u reprezentativnom dresu samo nastaviti s dobrim igrama koje sada prikazujem u klubu", daje do znanja Čop i ističe kako ne zna hoće li nakon završetka sezone promijeniti sredinu. Ponuda ima i odluku će donijeti nakon završetka prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo