HRVAT BRILJIRA NA OTOKU: / 'Kad je dolazio svi su kolutali očima, ali budite uvjereni, sada to više nitko ne radi'

Image
Foto: Screenshot

Mladi reprezentativac počeo je pokazivati zašto mu je mjesto u slavnom klubu.

30.10.2018.
18:38
Screenshot
VOYO logo

Bivši Dinamov branič Filip Benković ljetos je za 13 milijuna eura potpisao za engleski Leicester City, a par tjedana kasnije završio je na jednogodišnjoj posudbi u škotskom velikanu Celticu.

Navijači su ga dočekali sa skepsom, međutim u kratkom periodu kupio je njihova srca što se može vidjeti i po reakcijama nakon posljednje utakmice s Heartsom. Hrvatski U-21 reprezentativac odigrao je svih 90 minuta u momčadi Brandana Rodgersa. Celtic je slavio s 3-0. Njegov nastup pak izazvao je oduševljenje na Twitteru, a dobio je poveći prostor na portalu 67hailhail.com, koji prati Celtic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promijenio im mišljenje

"Kada je dolazio iz Leicestera fanovi su kolutali očima. Tko je mogao očekivati drugačije kada su čuli tu vijest. Još jedan ugovor na godinu dana s percepcijom da Celtic jedino što radi je pomaže igračima drugih klubova. Još uvijek postoje elementi toga. Uvijek je teško stvoriti momčad kada konstantno dolaze igrači na posudbu. Istina je, međutim, da Benković ima kapaciteta biti najbolji Celticov branič. Možda to već i jeste i klub bi stajao puno gore bez njega", pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjerljive pobjede u zadnje tri utakmice vratile su Celtic gdje mu je mjesto, a do njih je došlo ponajviše zbog Benkovićevoh sjajnih nastupa u zadnjoj liniji. Ne bi bilo pretjerano reći da je bio igrač utakmice u zadnjem susretu s Heartsom. Sada odjednom nikoga pretjerano ne zanima što je na posudbi. Celticovi navijači svjesni su da je dobro što je uopće tu. Visoki Hrvat upisao je do sada četiri nastupa. U tri Celtic nije primio gol, a to nije slučajnost. Još je rano za suditi njegovu karijeru u Celticu, ali bit će vremena do kraja sezone. No, trenutačno visoki branič ima ključnu u vraćanju momčadi u na pobjedničke staze. Mnogi su kolutali očima kad je dolazio, a jedno je sigurno, sada to više nitko ne radi", završava se tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo