HRABRI I SAMOUVJERENI: / Norvežani uvjereni da mogu šokirati Hrvatsku!

S puno optimizma norveški izbornik Per-Mathias Høgmo dočekuje subotnju utakmicu protiv Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

27.3.2015.
21:22
VOYO logo

Norvežani su se za zagrebački okršaj pripremali u španjolskoj Marbelli, a igrači koje je okupio ostavili su odličan dojam na izbornika. Høgmo je uvjeren da ima adute s kojima može napraviti probleme favoriziranoj hrvatskoj reprezentaciji.

"Ono što sam vidio na treniznima u Marbelli doista me oduševilo. Intenzitet treninga bio je visok, radili smo stvarno dobro i vjerujem da imamo aduta u ovoj utakmici. Imamo puno kvalitetnih igrača, mladih, snažnih, iznimno motiviranih da naprave rezultat. Momčadski duh i motivacija su na najvišoj razini, u njih se uzdajem u utakmici protiv Hrvatske. Vjerujemo da možemo diktirati igru i doći do rezultata", najavio je Høgmo na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da je pratio Hrvatsku i na lanjskom Svjetskom prvenstvu u Brazilu i u aktualnim kvalifikacijama.

"Prednost Hrvatske je što već dugo igra u istom sastavu, igrači se odlično poznaju i iznimno su kvalitetni. Igraju u najvećim klubovima i stoga je logično da je Hrvatska favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo