HOROR U ENGLESKOJ, BIVŠEG IGRAČA LIVERPOOLA IZBOLI NOŽEM: / Priredili mu sačekušu ispred kuće i teško ga ranili

Image
Foto: Profimedia

Bio u posjetu porodici u liverpulskoj četvrti Toxteth, a prilikom izlaska iz kuće upao je u takozvanu sačekušu

30.6.2020.
9:35
Profimedia
VOYO logo

Bivši igrač Liverpoola, a danas član Derby Countyja, Andre Wisdom, napadnut je nožem i opljačkan ispred kuće svog rođaka u Liverpoolu, javljaju to engleski mediji .

Wisdom je bio u posjetu porodici u liverpulskoj četvrti Toxteth, a prilikom izlaska iz kuće upao je u takozvanu sačekušu pljačkaša koji su ga ispred njegova vozila zaskočili, izboli nožem i opljačkali. Wisdom je hitno prebačen u bolnicu i srećom je u stabilnom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

single club/league/player publications/services.

Andre Wisdom of Derby County. Bristol City v Derby County, EFL Sky Bet Championship, Football, Ashton Gate Stadium, Bristol, UK - 12 Feb 2020,Image: 498232602, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Iz kluba su poručili kako je njihov branič bio žrtva ničim izazvanog napada i pljačke, ali ne navode u kakvom je Wisdom zaista stanju i jesu li ozljede teške.

"Policija Merseysidea istražuje napad, a klub čini sve da bude uz Andrea i njegovu obitelj. Kako je obitelji sada najpotrebniji mir ne treba očekivati daljnje obavijesti za javnost, izuzev onih policijskih i eventualno liječničkih", kazali su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo