HOĆE LI VALVERDE UNIŠTITI BARCELONINU MLADOST: / Jedan od najvećih talenata traži izlaz s Camp Noua

Image
Foto: AFP

Jedan od najvećih talenata Barcelone mogao bi napustiti Camp Nou

19.11.2018.
12:04
AFP
VOYO logo

Barcelonin veznjak Denis Suarez navodno je dobio zeleno svjetlo za transfer u londonski Arsenal. Prema pisanju AS-a, 24-godišnjak je odlučio napustiti Camp Nou kako bi igrao više nego što je sada slučaj u Španjolskoj.

Njegov izbor za odlazak je Premierliga, preciznije Arsenal, ali nije jasno jesu li Topnici zainteresirani za njegove usluge. Mladi Španjolac ove sezone još nije odigrao ni minute u La Ligi za Blaugranu, a jedini nastup uopće upisao je u Kupu Kralja protiv Leonesa u listopadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interesa za njegove usluge ne nedostaje

Za tu utakmicu dobio je i kapetansku traku, ali nije oduševio protiv trećeligaša pa je nakon te utakmice ostao zacementiran za klupu. Veznjak za Barcelonu igra od 2013. godine, ali još nije uspio napraviti proboj u prvu momčad i odlučio je da je vrijeme za odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suareza je najviše koštala velika konkurencija u Barceloni, kraj Arthur i Artura Vidala se teško može naigrati, a iz La Masije na vrata prve momčadi kuca i mladi Carlos Alena za kojeg mnogi u Španjolskoj misle da je veći potencijal i da ga treba gurnuti u vatru.

Ranije je Suarez povezivan s nekoliko klubova, Maurizio Sarri nikad nie krio da bi ga želio vidjeti u Chelseaju, a Ramiro Aldunate iz Marce tvrdi da postoji i ozbiljan interes Valencije. U međuvremenu je igrač sam u priču upleo Arsenal i ostaje za vidjeti hoće li klub iz Londona poslati ponudu za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo