POZNATI HRVATSKI NOGOMETAŠ VRAĆA U KLUB U KOJEM JE POČEO KARIJERU? / Novi prvoligaš bi mogao dobiti veliko pojačanje

Image

On je od 2013. do 2018. godine on je kao nezamjenjiv član sudjelovao u uspjesima Riječana u HNL-u i u Europi

22.7.2020.
17:08
VOYO logo

Hrvatski klub NK Šibenik koji je ovu sezonu završio na prvom mjestu Druge lige i sljedeće sezone će igrati u 1. HNL mogao bi svoju momčad za igranje najelitnijem razredu hrvatskog nogometa pojačati jednim dobro poznatim igračem - 31-godišnjim veznjakom Matom Malešom, javljaju Sportske novosti.

Image
IGRAO JE ZA KOVAČEVU HRVATSKU I BIO MOŽDA I NAJBOLJI VEZNJAK U HNL-U: /

Sad s 31 godinom nema klub

Image
IGRAO JE ZA KOVAČEVU HRVATSKU I BIO MOŽDA I NAJBOLJI VEZNJAK U HNL-U: /

Sad s 31 godinom nema klub

Maleš je nedavno raskinuo ugovor s norveškim klubom Sarpsbongom, a trenutno trenira s ekipom Šibenika iz kojeg ne skrivaju da bi ga rado zadržali u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Mate Maleš

Veliki povratak

"Mate Maleš bi nam bio veliko pojačanje, sportski direktor Ivan Bulat s njim je obavio razgovor i vidjet ćemo hoće li na koncu naš bivši igrač opet postati dio šibenske momčadi", izjavio je Josip Bulat, predsjednik Nadzornog odbora Šibenika.

Maleš je svoju profesionalnu karijeru počeo upravo u Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastup za Vatrene

Maleš je svoj vrhunac imao kao član Rijeke. Od 2013. do 2018. godine on je kao nezamjenjiv član sudjelovao u uspjesima Riječana u HNL-u i u Europi. Kruna svega su dva osvojena Hrvatska kupa te jedan naslov prvaka Hrvatske.

Za Vatrene je odigrao jednu jedinu utakmicu. Prepoznao ga je tadašnji izbornik Niko Kovač koji je za svojih igračkih dana imao slične karakteristike kao i Maleš – neustrašivost, energiju i borbenost na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s ozljedama

Nakon njegovog “zlatnog doba” u Rijeci uslijedilo je lutanje po Europi. Besplatno je preselio u Cluj, gdje nije ostavio zapažen trag, a uslijedila je neslavna epizoda u Norveškoj.

Još je igrao za Rijeku, Lokomotivu, Zagrebu i Dinamo, no njegovu karijeru obilježili su problemi s ozljedama zbog kojih nije uspio iskoristiti svoj puni potencijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo