OČEKIVAN POTEZ / HNS reagirao na komentare navijača. Pobrinuo se za sve koji su ostali šokirani

Image
Foto: Marko Lukunic/Pixsell

HNS je reagirao na glas navijača...

14.3.2024.
12:59
Marko Lukunic/Pixsell
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez postigao je dogovor s nogometnim savezima Egipta, Tunisa i Novog Zelanda da međusobni prijateljski turnir umjesto u predviđenom Abu Dhabiju (UAE) bude odigran u glavnom gradu Egipta, Kairu, objavio je HNS.

Image
POGLEDAJTE DETALJE /

Procurio novi dres Vatrenih? Obje garniture doživjele promjene

Image
POGLEDAJTE DETALJE /

Procurio novi dres Vatrenih? Obje garniture doživjele promjene

Priopćenje HNS-a prenosimo u cijelosti: "Četiri saveza istovremeno su raskinula ugovor s organizatorom predviđenog W Cupa zbog neispunjavanja ključnih stavki ugovora te su potom prionula pronalasku odgovarajućeg novog rješenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukladno zajedničkom dogovoru, Egipatski nogometni savez preuzet će organizaciju turnira koji će tako biti odigran u Kairu od 22. do 26. ožujka. Turnir će biti odigran u ranije predviđenom formatu - u polufinalima će 22. ožujka snage odmjeriti Hrvatska i Tunis te Egipat i Novi Zeland, a potom će biti odigrane utakmica za 3. mjesto (25. ožujka) i finale (26. ožujka).

Komentari ispod objave sugeriraju kako navijači nimalo nisu oduševljeni ovakvim epilogom: "Bravo,a mi što smo avionske karte i smještaj kupili tko vas **be."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcija iz saveza

"Dobra vijest za one koji su avionsku kartu kupili", "Karte avionske kupljene, smještaj rezerviran …valjda će bit prijenos utakmica u Abu Dhabiju", "Što s nama koji smo kupili već karte i smještaj!????? Pa kako par dana prije mijenjate sve???"

"Hrvatskim navijačima koji su već isplanirali put u Abu Dhabi, Hrvatski nogometni savez će omogućiti besplatne ulaznice za obje utakmice Vatrenih u Egiptu, kao i dolazak na trening reprezentacije u Kairu. Za one navijače kojima odlazak u Kairo neće biti izvediv, a imali su isplaniran put u Abu Dhabi, HNS će omogućiti dolazak na neku od domaćih utakmica hrvatske reprezentacije ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi navijači koji su imali kupljenu avionsku kartu za Abu Dhabi mogu se javiti na e-mail adresu ulaznice@hns.family s priloženom kartom te će povratno dobiti detalje o preuzimanju ulaznica i dolasku na trening reprezentacije", prenose službene stranice Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo