HNS POSLAO OPROŠTAJNU ČESTITKU OHANDZI: / Bivši hajdukovac niti u Kini neće moći pobjeći od starih grijeha

Image

Zbog zapaljenih 14 baklji na sjevernoj tribini stadiona utakmica je bila prekinuta.

28.2.2018.
13:50
VOYO logo

Disciplinski sudac Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama s utakmice 23. kola između Hajduka i Slaven Belupa. Ono što je možda i najzanimljvije je činjenica da će Franck Ohandza, koji je u utorak napustio Hajduk, s odgodom dočekati debi u novom klubu.

Dvije utakmice kazne

"Isključeni igrač Franck Zoa Ohandza kažnjen je zabranom igranja na dvije utakmice i novčanim iznosom od 5.000 kuna: isključen je zbog udaranja protivničkog igrača u potkoljenicu bez lopte, a kaznu zabrane igranja odraditi će u novom klubu Shenzen FC (Kina)", stoji u odluci disciplinskogn suca. Također, njegova sada već bivši klub morat će određeni iznos uplatiti u blagajnu HNS-a zbog ispada navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Miranda Cikotic/PIXSELL

"HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 17.000 kuna zbog zapaljenih 14 baklji na sjevernoj tribini stadiona pri čemu ih je 6 ubačeno na tartan stazu, a dvije u teren za igru pa je igra bila u prekidu dvije minute".

Za kraj, Klokočar je odlučio da je zbog neizvršavanja financijskih obveza prema službenim osobama utakmica Prve HNL-JUNIORI do isplate duga suspendirana seniorska momčad NK Hrvatski dragovoljac, a klub je kažnjen i dodatnom novčanom od 3.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo