HNS ODABRAO KAMP: / Pogledajte u kakvoj će idili boraviti Vatreni

Image
Foto: Screenshot

Hrvatska nogometna reprezentacije boravit će tijekom ovogodišnjeg Europskog prvenstva u Francuskoj u kampu na sjeveru zemlje, 15-ak kilometara udaljenom od Rennesa.

3.1.2016.
13:00
Screenshot
VOYO logo

Kako doznaje Večernji list, Vatreni će biti smješteni u hotelu Domaine de Cice Blossac u Bruzu, a trenirat će na dva terena koja se nalaze u 15-ak kilometara udaljenom Guichenu. Hrvatski nogometni savez (HNS) je navodno sve dogovorio i još je samo preostalo potpisivanje ugovora. Krajnji rok do kojeg reprezentacije mogu odabrati kampove je 31. siječnja, a Guichen/Bruz je bio jedna od 66 opcija koje su ponudili Francuzi.

Noćenje 250 eura

Hotel u Bruzu (regija Bretanja) ima četiri zvjezdice, nedavno je obnovljen, a u njemu je 69 soba i 24 apartmana. Cijena soba u kojima će boraviti naši nogometaši iznosi oko 250 eura na noć, a dio troškova smještaja pokriva UEFA. Svaka soba ima balkon s pogledom na obližnje jezero Vilaine i golf-igralište, a u sklopu hotela su i teretana, spa-centar, soba za masažu... U Bruzu će boraviti samo igrači i stručni stožer, dok će dužnosnici HNS-a biti smješteni u jednom od obližnjih hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačićevi će izabranici na utakmice putovati zrakoplovom iz Rennesa, a treba podsjetiti da će naša reprezentacija dvoboje u skupini D igrati u Parizu, St. Etienneu i Bordeauxu. Prvo je 12. lipnja na rasporedu utakmica protiv Turske, pet dana kasnije Vatreni će igrati protiv Češke, a nastup u skupini će zaključiti okršajem protiv branitelja naslova Španjolske, 21. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo