DOBRE VIJESTI / HNS objavio važne informacije za sve koji žele kupiti ulaznice za završnicu Ligu nacija

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Vatrene u srijedu i nedjelju očekuju dvije utakmice u Nizozemskoj, a na njima se očekuje velika podrška

10.6.2023.
18:28
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez (HNS) osigurao je dodatni kontingent ulaznica za polufinale Lige nacija i susret protiv Nizozemske, 14. lipnja u Rotterdamu na stadionu De Kuip.

Image
VELIKO SAMOPOUZDANJE /

Nizozemski izbornik vjeruje u pobjedu: 'Možete to osjetiti, igrači pričaju o tome...'

Image
VELIKO SAMOPOUZDANJE /

Nizozemski izbornik vjeruje u pobjedu: 'Možete to osjetiti, igrači pričaju o tome...'

Prodaja ulaznica organizirana je isključivo putem interneta i to po sljedećim cijenama: Premium sjedala 120 eura, 1. kategorija: 70 eura, 2. kategorija: 50 eura, te 3. kategorija: 20 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pravo na kupovinu ulaznica imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice pri čemu drugi navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rok za kupnju ulaznica putem interneta traje do ponedjeljka, 12. lipnja do 23:59 sati ili do rasprodaje svih raspoloživih ulaznica.

U roku od 24 sata nakon kupovine kupci će dobiti elektroničku poštu od Uefe s uputama za preuzimanje aplikacije za mobitel u kojoj će biti kupljene ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice su putem interneta dostupne na portalu za ulaznice (ulaznice.hr), gdje se mogu pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Vatreni će u Rotterdamu imati veliku podršku navijača, očekuje se najmanje 14.000 hrvatskih navijača, što je nešto ispod trećine ukupnog kapaciteta. Međutim, sigurno ima naših navijača koji su se za ulaznice snašli i na druge načine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stadion De Kuip formalno po papirima prima 51.000 gledatelja, međutim za Ligu nacija kapacitet će ipak biti nešto smanjen. Dio stadiona će zauzeti mediji, a dio pripada za UEFA-u.

U slučaju pobjede, Vatreni će ostati u Rotterdamu do nedjelje, 18. lipnja kada je na istom mjestu finale. U slučaju poraza, reprezentacija i navijači morat će u Enschede, gdje je susret za treće mjesto, također 18. lipnja, ali ranije, u 15 sati, s poraženim iz ogleda Španjolska - Italija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo