'Od 15 do 21 sat izbjegavajte područje oko Maksimira'

Iz Hrvatskog nogometnog saveza poslali su priopćenje u kojem navijačima daju posljednje upute kako se ponašati uoči, tijekom i nakon utakmice Hrvatske i Srbije.

22.3.2013.
9:58
VOYO logo

"Hrvatski nogometni savez poziva sve navijače da na stadion Maksimir dođu što ranije. Stadion se otvara tri sata prije utakmice i pripremljen je bogat program, a organizirani su i hrana i piće.

Važno je napomenuti da je princip ulaska na stadion vrlo jednostavan: jedna osoba = jedna ulaznica. Ulaznica je potrebna i za dijete jer svatko mora imati osigurano mjesto na stadionu, a sva djeca moraju biti u pratnji punoljetne osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transparenti neće biti dopušteni iz tehničkih razloga. Naime, zbog dobrog pogleda na teren svih gledatelja, mole se navijači da transparente objese po ogradama stadiona kako bi okruženje bilo još atraktivnije i poticajnije. Na stadion se mogu unijeti zastave veličine 3x2 metra.

HNS će koristiti pravo da kao organizator kroz redarsku i zaštitarsku službu kod određenog broja ljudi usporedi podatke s ulaznice s osobnim podacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Zapadnu tribinu dolazi se iz smjera Bacača diska, na Sjevernu tribinu ulazi se s Maksimirske ulice, dok se na Istočnu tribinu može ući s Maksimirske ili Jakićeve ulice. Na Južnu tribinu dolazi se iz smjera Budakove, odnosno okretišta Borongaj.

Svi navijački autobusi bit će parkirani na Aveniji Gojka Šuška odakle će biti organiziran prijevoz autobusima ZET-a do zone stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promet će biti posebno reguliran, pa se mole svi građani Zagreba za strpljenje ako moraju koristiti širu stadionsku zonu, a svim građanima se preporučuje da izbjegavaju prometnice blizu Maksimira u razdoblju od 15 do 21 sat ako je to moguće.

Pirotehnika, sve vrste oružja, staklene boce, kantice ili alkoholna pića, droge ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Popis zabranjenih predmeta uključuje, kao i obično, i kišobrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo