SPEKTAKL U ZAGREBU / HNS i Vatreni u ponedjeljak predstavljaju nove dresove: 'Jedva ih čekamo odjenuti'

Image
Foto: Profimedia

'Svako okupljanje je prilika za jačanje momčadskog duha i zajedništva, što je od presudne važnosti na velikim natjecanjima'

15.3.2024.
11:44
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez najavio je ekskluzivno predstavljanje novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije koje će Vatreni nositi u predstojećem ciklusu, koji uključuje i nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Image
POGLEDAJTE DETALJE /

Procurio novi dres Vatrenih? Obje garniture doživjele promjene

Image
POGLEDAJTE DETALJE /

Procurio novi dres Vatrenih? Obje garniture doživjele promjene

Dogodit će se to na velikom događaju 18. ožujka od 18 sati u City Center one Eastu u Zagrebu, uz koncerte Tihe Orlića i Opće opasnosti, kojima će se na pozornici u novim dresovima pridružiti i hrvatski reprezentativci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da se radujem novim dresovima, uvjeren sam da su jednako oduševljeni i moji suigrači u reprezentaciji. Jako mi se sviđaju, trebat će nam određeno vrijeme da se priviknemo na njih, ali jedva ih čekamo odjenuti. Drago mi je da su dresovi opet spoj modernog dizajna i tradicije i da će, kao i uvijek, biti odraz nacionalnog ponosa. Nadam se da će se jednako svidjeti i našim vjernim navijačima i svim ljubiteljima nogometa", rekao je Joško Gvardiol, koji jedva čeka novo okupljanje Vatrenih:

"Uvijek je lijepo susresti se sa suigračima nakon što se nismo vidjeli neko vrijeme. Znamo koliko značimo jedni drugima, svako okupljanje je prilika za jačanje momčadskog duha i zajedništva, što je od presudne važnosti na velikim natjecanjima", poručio je Gvardiol radujući se novom susretu s hrvatskim navijačima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad vidimo veliki broj ljudi koji nam pružaju podršku osjećamo ponos i veliko uzbuđenje! To nas jako motivira i pruža dodatnu energiju i fokus, što je na kraju i potrebno za postizanje velikih rezultata", rekao je Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi dresovi dostupni će biti za prednarudžbu od 18. ožujka u 19 sati, u službenoj internetskoj trgovini HNS-a (shop.hns.family ili službena iOS/Android aplikacija), a isporuke će stizati od 21. ožujka. U trgovinama Sport Vision novi dresovi bit će ekskluzivno dostupni od 21. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo