HIT-IGRAČ PRVE HNL OSTVARUJE ŽIVOTNI TRANSFER: Bivši njemački prvak želi sjajnog Hrvata, ali skupo će ga platiti

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Ove sezone igra sjajno, u 29 utakmica zabio je 14 golova i još je sedam namjestio

18.7.2020.
12:02
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Njemački su se mediji raspisali o mogućem transferu hit-igrača Gorice i jednog od najboljih u Prvoj HNL, Kristijana Lovrića. Za njegove su usluge navodno zainteresirani u Hannoveru, ali petoplasirana momačad druge lige neće ga baš jeftino platiti.

Portal Sportbuzzer piše kako bi Lovrić mogao koštati oko dva milijuna eura, ali moguće je da će Gorica tražiti još i više jer Lovrić je njihov najbolji i najskuplji igrač. Hannover ima aduta u rukavu, novac za kupnju mogu pribaviti prodajom mladog Lintona Maine, kojeg pak potražuje Wolfsburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

09.03.2020., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 26. kolo, HNK Gorica - NK Lokomotiva. Kristijan Lovric Photo: Igor Kralj/PIXSELL

No, Bild pak piše da će Hannover imati opasnu konkurenciju jer prije svega za sada nemaju dovoljno novca, a s druge strane ističu kako Lovrića još potražuju i Celtic i Galatasaray, koji svakako mogu zadovoljiti apetite čelnika Gorice.

Inače, 24-godišnji Lovrić i ove sezone igra sjajno, u 29 utakmica zabio je 14 golova i još je sedam namjestio, a prema Transfermarku vrijedi 2.8 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo