HIGUAN POSTAO PERSONA NON GRATA: / Dojučerašnji idol navijača našao se na nezapamćenom udaru ultrasa

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Ubojiti argentinski napadač Gonzalo Higuain postao je najomraženija osoba u Napulju.

25.7.2016.
8:22
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Od idola i junaka navijača do najomraženije osoba Napulja! Tako bi glasila priča Gonzala Higuaina u najvećem gradu talijanskog juga! Naime, nakon što je sve dogovorio s talijanskim prvakom Juventusom, Argentinac se našao na udaru navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odšteta od čak 94.7 milijuna eura

Higuain će preseliti u redove Stare dame za čak 94.7 milijuna eura odštete, a njegova plaća u Torinu do lipnja 2020. bit će 7.5 milijuna eura po sezoni. Juventus se obvezao spomenuti iznos isplatiti u dvije rate, a vjerojatno će to podmiriti novcem kojeg će dobiti od Manchester Uniteda za Paula Pogbu.

TRENER INZISTIRA NA VATRENOM: Napoli novcem od Higuaina dovodi hrvatsku zvijezdu

Higuain je prije tri godine prešao iz Real Madrida u Napoli i od tad je za spomenutog talijanskog velikana postigao 91 pogodak. Samo je prošle sezone za Napoli postigao 38 golova uz 3 dodavanja za gol u 42 odigrane utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo su ga sjajne prošlosezonske igre lansirale u fokus nogometne Europe. Ovoga ljeta, Higuain je postao jedan od igrača za kojim je bio najveći interes na europskom nogometnom tržištu. Na kraju se Argentinac odlučio za Juventus, velikog rivala Napolija i postao "persona non grata" u Napulju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A donedavno je nakon svakog gola išao pod tribinu s najvatrenijim navijačima Napolija koji spadaju u najžešće u Italiji i pjevao u čast kluba i grada koji je uvijek bio navijački. Tako su ga se sad navijači odrekli i ne prestaju s izljevima mržnje mržnje prema svom dojučerašnjem idolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istetovirali njegov lik, a sad skidaju tetovaže

Čak oni koji su na tijelu istotovirali njegov lik ili njegovo ime ekspresno se riješavaju svojih tetovaža s laserom, a na uliocama Napulja osvanuli su uvredljivi grafiti. Njegovi dresovi koje su Napolitanci do jučer ponosno nosili, sada su omotani oko kanti za smeće, dok zastave s Higuainovim likom sad se nalaze i na smečarskim kamionima. Njegovi bacaju se i u wc školjke, a poklpci od wc školjaka dobivaju grbove Juventusa i njegovog lika. Da, zaista je tanka linija između ljubavi i mrženje a to je vidljivo i u ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo