HEROJ BENEVENTA OTKRIO DETALJE TRENUTKA KARIJERE: / 'U glavi sam vidio gol prije nego li sam ga zabio, ostajem golman jer ne mogu trčati'

Image
Foto: AFP

Alberto Brignoli, vratar Beneventa, i dalje je glavna tema u Italiji nakon gola kojeg je zabio Milanu u posljednjim sekundama utakmice i tako donio prvi bod svojoj momčadi u Seriji A.

4.12.2017.
15:55
AFP
VOYO logo

‘SAMO SAM ZATVORIO OČI I SKOČIO’: Evo kako je vratar najgore momčadi lige postao junak dana u Italiji

Image
'SAMO SAM ZATVORIO OČI I SKOČIO': /

Evo kako je vratar najgore momčadi lige postao junak dana u Italiji

Image
'SAMO SAM ZATVORIO OČI I SKOČIO': /

Evo kako je vratar najgore momčadi lige postao junak dana u Italiji

"Kada sam ulazio u Milanov šesnaesterac, u glavi sam vidio pogodak, deset sekundi prije nego što sam ga zabio. Bilo je kao da igram na PlayStationu - najprije se odigralo u mojoj glavi, a onda je i stvarno ušlo u gol", pojasnio je 26 godišnjak i dodao kako mu je odjednom skočila popularnost:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer prije utakmice sam imao 5 ili 6 tisuća pratitelja na Instagramu, a sada ih imam 31, 32 tisuće", prenosi Football Italia.

'Žao mi je Donnarumme...'

"Nisam čak ni vidio loptu u mreži jer sam gledao u suprotnom smjeru, zabio sam stražnjom stranom glave. Žao mi je Donnarumme i jer se sve dogodilo u 95. minuti, pa i ja sam vratar... Jednoga dana ću svojoj djeci pričati da sam zabio Milanu. Za deset godina ćemo pričati o Gigiju kao što danas pričamo o Buffonu, koji je na neki način moj kolega jer smo većinu ljeta trenirali zajedno jer sam igrač Juventusa", dodao je Brignoli i našalio se na pitanje novinara hoće li promijeniti poziciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, ne mogu trčati!", iskreno je odgovorio ovaj simpatični heroj posljednjeg kluba Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Val emocija

Priznao je i koliko se emocija oslobodilo nakon njegovog gola:

"Predsjednik Vigorito? Plakao je u svlačionici. Možda mu se neće svidjeti što sam to otkrio jer se sve dogodilo iza zatvorenih vrata, ali nije važno. Ovo je prvi put da imam predsjednika koji s nama razgovara kao da je sve to proživio, a ne samo kao šef."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo