disciplina ispred svega / Henry javno prekorio svog igrača na presici, natjerao ga da se vrati i namjesti stolicu

Image
Foto: Twitter

Disciplina je veoma bitna Henryju, što je pokazao na presici uoči utakmice Lige prvaka

11.12.2018.
12:32
Twitter
VOYO logo

Teške dane živi legenda francuske nogometne reprezentacije i Arsenala Thierry Henry.

Ovog ljeta proslavljeni napadač sjeo je na klupu francuskog diva Monaca i nikako ne uspijeva održavati reputaciju kluba sa Stade Louisea II.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je nakon 16 odigranih utakmica na pretposljednjem mjestu sa samo 13 bodova i mnogi su sigurni da će se ovaj velikan boriti za opstanak ove sezone. Iako je klub iz Kneževine prije par godina bio prvak Francuske, a prije dvije godine je igrao u polufinalu Lige prvaka, ove sezone im ništa ne ide po planu. 

Henry je nedavno izabran za novog trenera, no odmah je postalo jasno da se preko noći ne može ništa promijeniti. No, ono što su igrači odmah vidjeli jeste da je disciplina veoma bitna Henryju, a to i kroz sitnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na press konferenciji kluba uoči utakmice Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, koja će za Henryja i društvo zbog loše pozicije na tablici biti tek revijalna, Henry je javno prekorio jednog od svojih igrača. 

Nakon završetka presice njegov igrač Benoit Bediashile je krenuo prema izlazu, ali ga je Henry natjerao da se vrati i lijepo namjesti stolicu na kojoj sjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izgleda čvrsta ruka Thierryja Henryja, pogledajte u priloženom videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo