Harry Redknapp ljut: 'Ovo je sramota, prava farsa!'

'Ono što sam ja morao proći gotovo je nestvarno, prava farsa, a ono što se dogodilo mojoj supruzi Sandri – čista sramota.

7.3.2011.
13:10
VOYO logo

Umjesto da svu svoju energiju usmjeri na uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv AC Milana, trener londonske momčadi Harry Redknapp morao je odgovarati na pitanja vezana u sudski slučaj koji će se rasplesti do ljeta.

Čovjek kojeg mnogi već vide kao sigurnog nasljednika Fabija Capella neće uopće moći ući u utrku za engleskog izbornika ukoliko mu prijetnja odlaska u zatvor zbog izbjegavanja plaćanja poreza stoji nad glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/2358785e7ae467568fb2671339f0964c

Ovaj slučaj traje već četiri godine, a Redknapp je uvjeren da je žrtva maltretiranja od strane gradske policije protiv koje je već dobio jedan slučaj, pa je sada londonska policija odlučna u namjeri da mu se osveti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da nije riječ o meni, sve ovo ne bi se ni događalo. Nisam pedofil, niti pljačkaš banke. Nisam napravio ništa loše. Sve me ovo povrijedilo, baš kao i moju obitelj. Samo želim da ovo prođe i da nastavim sa svojim životom. Bilo je teško koncentrirati se na svoj posao, ali ja sam ipak uspio", rekao je razočarani trener Tottenhama te dodao:

"Da sam napravio nešto loše, protiv zakona, bio bih prvi koji bih rekao: 'Jesam, kriv sam'. Ono što sam ja morao proći je gotovo nestvarno, prava farsa, a ono što se dogodilo mojoj supruzi Sandri – čista sramota. Sačekat ću da se sve ovo završi, onda ću reći svoje", zaključio je Harry Redknapp uoči najvažnije utakmice svoje momčadi u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo