Stara ljubav je opet planula: Kranjčar se vratio u Englesku!

Niko Kranjčar je posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka otišao na jednogodišnju posudbu iz kijevskog Dinama u Queens Park Rangers koji vodi Harry Redknapp.

3.9.2013.
9:06
VOYO logo

Redknapp je u svoj klub uz Kranjčara doveo još dvojicu igrača koje je trenirao u Tottenhamu – Benoita Assoua-Ekotta i Toma Carrolla.

Stara 'ljubav' između Redknappa i Kranjčara tako je opet planula, a hrvatski veznjak će s engleskim stručnjakom nakon Portsmoutha i Tottenhama surađivati i na Loftus Roadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko Redknapp voli Kranjčara vidljivo je i iz njegove izjave koju je dao za službenu klupsku stranicu.

"Niku navijači obožavaju, on je igrač koji podiže publiku na noge. On je odličan igrač i donijet će kvalitetu u momčad. Jako ga dobro poznajem i bit će fantastično pojačanje za nas. Može igrati na više pozicija, iza napadača ili na bilo kojem krilu i uvijek je opasan", kazao je Redknapp, a Kranjčar dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Harry je uvijek iz mene izvlačio najbolje. Igrao sam u dva navrata za njega i presretan sam što ću opet, ovaj put u QPR-u. Championship je za mene novo iskustvo, ali i izazov kojem se veselim. Samo želim igrati i pomoći klubu da se vrati u Premiership."

Podsjetimo, QPR je zabilježio odličan start u sezonu te se nakon pet utakmica nalazi na drugom mjestu s 13 bodova, koliko ima i prvoplasirani Blackpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo